Ustawienia zgód i danych

Wybierz ustawienie opcjonalnych technologii i zarządzaj lokalnymi projektami.

Co zostanie usunięte

Zapisane projekty, ostatnia analiza, motyw, cache listy projektów sieci i ustawienie zgody.