Projekty są przechowywane lokalnie w tej przeglądarce. Eksportuj kopię, aby ich nie utracić.
Podstawowe narzędzia działają lokalnie. Dodatkowe zgody dotyczą wyłącznie analityki i reklam po ich uruchomieniu.